הצעות עבור התוכנה
בדף זה ניתן להציע הצעות עבור שינויים ושיפורים בתוכנהובקרטוש
-
מצב בטיחות לרוכבי אופני כביש
היום, רוכבי אופני כביש רבים רוכבים עם סמארטפון, שבו בדרך כלל גם מותקן ווייז.
'רוכב האופניים יפתח את האפליקציה בתחילת הרכיבה, ויעביר למצב 'רוכב אופניים.
נהגים שנוסעים על אותו הכביש, יקבלו התראה על רוכב האופניים, לפני שהם מגיעים אליו, למשל 100 מטר לפני, בדומה להתראות על מצלמות מהירות, או כל התראה אחרת.
התראה כזאת, יכולה לגרום לנהג לשים לב לרוכב האופניים, ולמנוע תאונות קטלניות.1,020 votes -
מצב "אני אופנוען"
לאופנוענים יש בעייה בהקשה על המקשים הקטנים כשהם עם כפפות,
מעבר לזה, הם לא עומדים בפקקים כמו רכבים, ולכם יוצרים סטיות בלוחות הזמנים.
צריך ליצור מצב לבחירה שנקרא "אני אופנוען", ובמצב זה, הכפתורים השכיחים יוגדלו, וההתחשבות במהירות הנסיעה שלהם תקטן.841 votes -
תמיכה למערכת bada
הוסיפו תמיכה למערכת
samsung bada OS422 votes -
הצגת מהירות הנסיעה המותרת בכביש וצפצוף או התראה במקרה וחורגים ממנה
הדבר החשוב ביותר הוא שמירה על מהירות מותרת. כדאי לבצע אוטומטיזציה של התהליך שישמור על הנהג מביצוע עבירות. ניתן להפעיל גם ספים להתראות וכו'.
213 votes -
נווט לחניון הקרוב ביותר לכתובת המבוקשת
שימושי במקרים כגון ניווט למסעדה בעיר שלא מכירים שבה יש בעיות חניה.
קל יחסית לישום על ידי שימוש במיקום להצגת כל המקומות ששמם כולל חניון בסמוך.
211 votes -
141 votes
-
השהית ניווט
לפעמים בתחנות גדלק או בא לך לעצור בצד לפעמים ולא לכבות את התוכנה או לפעמים סתם לחקות לילדים שיירדו. כדאי מאוד אם הייתה אפשרות לבצע השהיה בתוכנה כך שלא תחשב יותר את מהירות נסיעתך וכך לא תשפיע ו/או תיצור פקק מדומה שלא קיים. קורה לי כל הזמן שאני מוריד את הילדים לבית הספר וכך נוצר פקק מדומה.
125 votes -
כפתור "רענון" מסלול במהלך נווט
כשאני נוסע במסלול ארוך מידי פעם אני מגיע לצמתי החלטה שבהם אני צריך להחליט לאיזה פניה לפנות. בד"כ אני מפעיל את הניווט מחדש כדי לקבל את הנתונים העדכניים ביותר וכדי להחליט מחדש על המסלול המועדף. כמו כן לפעמים אני מעוניין לבדוק שוב האם המסלול הלא מומלץ כבר קרוב בהערכת זמן למסלול המומלץ העובר בכביש אגרה
בנוסף לפעמים אני סתם מפספס את המסלולים האלטרנטיבים, ורצה לחסוך בלחיצות מיותרות121 votes -
איסוף והצעת טרמפים
יכולת לפרסם למשתמשים באיזור שאתה מוכן לאסוף (X) אנשים (אולי עם אפשרות להגבלת מגדר?), והשירות יציג לך אנשים שעונים להגדרות, שמזינים לתוכנה לאן הם רוצים להגיע.
אם המסלול שהתוכנה הציעה לך חולפת על פני טרמפיסט מתאים, זה יתריע לשניכם, ויציע שיח וייזרים119 votes -
118 votes
-
תמיכה למחשבי כף יד
אנא עשו לנו גם תוכנה חדשה{אל תשכחו שרוב הכבישים נעשו מהם}
103 votesunder review ·Adminwaze (Admin, WAZE ISRAEL) responded
החל מגרסה 0.14.2 הניווט, המפה וחישוב המסלול נעשים ע"ג השרת.
במידה וישנו חיבור זמין לרשת, אין בעיה להשתמש במחשב כף יד.
ראו את הפרוייקט של classicaldude. -
עזרה למשתמש שתקוע בדרך
משתמש שנתקע בסיבה כל שהיא , צריך מים , צריך עזרה יוכל לדקור את נקודה בא הוא תקוע ולבקש עזרה מי שמגיע לאזור יראה התראה של זה
96 votes -
השלמה אוטומטית בשדה הכתובת
לחזור לשיטה הישנה והטובה של שדות לעיר, רחוב ומספר, עם השלמה אוטומטית
95 votes -
הוספת שילוט עם נתיבים
הרעיון הוא שכאשר מגיעים לצומת או לפני ירידה במחלף להראות את השילוט (על גבי 1/4 מסך העליון של האפליקצייה) ומתוך השילוט (שאפילו מופיע בדרך/בכביש) להאיר את הדרך שדרכה צריך לעבור כדי להגיע ליעד
זאת על מנת ליצור פחות בלבול ויותר דיוק בדרך אל היעד95 votes -
אפשרות לבנות מסלול במחשב ולפתוח אותו בנייד
כך שתוכל לתכנן נסיעה במחשב, וכאשר תכנס לתוכנה דרך הנייד תוכל לפתוח את המסלול/היעד שחיפשת במחשב בלי להסתבך.
כל זה יכול לקרות אם החיפושים שלך באתר ב"מפה חיה" ישמרו ביוזר שלך ותוכל פשוט לפתוח אותם בנייד89 votes -
כשהמפה מוצפנת(לצפון) להמשיך במעקב ללא הקפאת מפה
היום ניתן להצפין מפה אבל המפה קופאת אפילו שהרכב נעלם מהמפה הנראית. הבקשה שיהיה המשך מעקב אחר המכונית וכמו כן אפשרות להדרים את המפה, הדבר מקל על הזיכרון של תמונת האזור
79 votes -
ניווט קולי שמציין גם את שם הרחוב אליו פונים
כיום הניווט הקולי מציין רק "פנה שמאלה" לדוגמא, אבל לא מציין את שם הרחוב אליו יש לפנות, למשל "פנה שמאלה לרחוב אבן גבירול", כמו שקיים בתוכנות ניווט אחרות.
73 votes -
הצגת נ.צ. מיקום עצמי ברשת ישראל החדשה
הוספת אפשרות להצגה על המסך של המקום עצמי שלך, כולל גובה מעל פני הים, בקוארדינטות של רשת ישראל החדשה - טוב לטיולים, התממשקות למפות טופוגרפיות, מיקום עצמי במצבי חירום.
71 votes -
תמיכה לסמסונג wave- bada בדחיפות....
תמיכה לסמסונג wave- bada בדחיפות איך לא עשיתם עד עכשיו יש כבר כל כך הרבה אנשים עם wave!!!
המכשיר עם המערכת החדשה נמכר יפה מאוד והוא גם מצליח ומניסיון שלי הוא מעולה הדבר היחיד שחסר בו זה gps ישראלי נורמאלי טוב חסר גם פלאש פלייר אבל זה כבר לא קשור אליכם.. השורה התחתונה שזה משתלם לכולם כי אין עדיין gps ל bada שתומך כמו שצריך במפות ישראל ובטח שלא בניווט קולי בעברית ואתם יכולים להיות הראשונים... אנא חזרו אלינו עם תשובה חיובית ואם לא.. אז עם כלשהי תשובה.. אנחנו זקוקים לכם..
62 votes -
60 votes